Blog

Muzeum spisovatelů - místo inspirace, místo s interaktivními prvky, místo načerpání energie, místo odpočinku. Kde? Bohužel až za oceánem.

Kdo z vás, děti, má rád malování a zábavu s kamarády? V červenci je tu pro vás týden objevování kouzla úžasných příběhů a ilustrací spisovatelky a malířky DAISY MRÁZKOVÉ. Možná znáte nějakou z jejích knížek - Neplač, Muchomůrko, Auto z pralesa. Pokud ne, vůbec nevadí.

"Třeba deváťáci mají podle mého odhadu o zhruba tisíc slov menší slovní zásobu, než by v tomto věku měli mít," říká učitel češtiny a autor učebnic češtiny Jiří Kostečka. "Nevadí, znají spousta jiných slov, které dřívější generace neznala," oponuje lexikografka Michaela Lišková. Jaký názor na to máte vy? A znají vaše děti např. slovo příkrý?

Ester Stará

08.02.2024

Řekne-li se jméno ESTER STARÁ, ihned si vybavím krásně barevné knížky, vkusně a vtipně ilustrované, zajímavý příběh, spousta užitečných logopedických aktivit nad knížkou, …. zkrátka záruku toho, že děti její knížky zaujmou a investované peníze se mnohonásobně vrátí.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086301356461