Blog

Časopis Slovíčko, který využijí zejména žáci s odlišným mateřským jazykem (OMJ). Cílovou skupinou jsou hlavně žáci 3. až 6. ročníku, ale nudit se nebudou ani mladší, ani starší žáci. Ocení ho všichni, kteří již umí alespoň trochu česky (minimálně úroveň A2).

Bydlíte v Bruselu či okolí? Máte doma plnou knihovnu a rádi byste ji obohatili novými příběhy a těmi starými udělali radost jiným čtenářkám a čtenářům? Přijďte do Komunitního centra ve Woluve-Saint-Pierre. Velkou tašku s sebou :).

Všechno kolem stárne, tak samozřejmě i knížky. Ne všechny knížky ovšem stárnou a zestárnou. Tak třeba Krteček baví děti dodnes a bude bavit s největší pravděpodobností i nadále. Ovšem takový Rumcajs dnešní děti nepoučí, nepobaví, nebudou rozumět některým slovům, třeba vůbec nepochopí ani zápletku.

KNIHA DĚTSKÉHO SRDCE, cena V. F. Suka - anketa o nejoblíbenější dětskou knihu 2022. Vyhlašuje se již 30. ročník (do minulého roku pod názvem SUK - čteme všichni)! Hlasovat mohou děti a mládež od 0 do 18 let pro knihu, která se jim nejvíce líbila z těch, které přečetly v roce 2022.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086301356461